www.vertiqaal.nl    2020
 
 

Informatie voor hulpverleners en opleiders

Binnen verschillende takken van hulpverlening kan men te maken krijgen met een hoogbegaafde cliënt. In sommige gevallen is deze informatie bekend maar in andere gevallen is in eerste instantie helemaal niet duidelijk dat er sprake is van hoogbegaafdheid.

Hoogbegaafdheid is ontzettend veel meer dan een hoge intelligentie. Het is een volledig andere manier van voelen en denken. Het is dus eigenlijk logisch dat een cliënt met hoogbegaafdheid soms een wat andere benadering vraagt. Als zorgverlener wil je je cliënten goed bedienen. Een basiskennis van hoogbegaafdheid is dan ook van wezenlijk belang om ervoor te zorgen dat je optimale ondersteuning kan bieden.

VertIQaal biedt presentaties en workshops aan voor zorgaanbieders die hun deskundigheid willen bevorderen. Afhankelijk van de bestaande kennis, deskundigheid, doelgroep en het aantal deelnemers wordt een presentatie of workshop op maat gemaakt.

VertIQaal is daarnaast in te huren om binnen zorgopleidingen een gastles te verzorgen en als spreker bij seminars en webinars.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier.