www.vertiqaal.nl    2020
 
 

Welkom bij VertIQaal!

Welkom bij VertIQaal. Coaching, ambulante ondersteuning en consultatie op het gebied van meer- en hoogbegaafdheid is onze grootste kracht. Daarnaast hebben wij onder meer uitgebreide ervaring met autisme, depressie, zelfbeschadiging en genderdysforie. 

Wij richten ons met name op (jong)volwassenen maar hebben ook de kennis in huis om kinderen en hun gezinnen te ondersteunen. 

Soms loop je in je leven tegen zaken aan die je tegenhouden of die maken dat je minder gelukkig bent met jezelf of het leven dat je leeft. Voor (vermoedelijk) hoogbegaafde mensen hebben deze zaken meer dan eens te maken met hun hoogbegaafdheid. VertIQaal heeft ervaring met mensen met allerlei achtergronden, leeftijden en verhalen. Wij helpen jou te onderzoeken waar je precies tegenaan loopt, wat je blij maakt, wat jouw talenten zijn en hoe je die kan inzetten om een zo mooi mogelijk leven te hebben. We kijken daarbij naar wat jij nodig hebt en hoe jij het beste tot je recht komt.

Het is een misverstand dat hoogbegaafdheid automatisch leidt tot succes. Hoewel er zeker succesvolle hoogbegaafden zijn (en gelukkig maar!) zijn er ook veel hoogbegaafden die tegen verschillende problemen aanlopen. Om gelukkiger te kunnen leven is het belangrijk om deze problemen aan te pakken. Dat is niet altijd leuk of gemakkelijk maar het uiteindelijke doel is dat jij jezelf optimaal kan ontwikkelen.