www.vertiqaal.nl    2020
 
 

Visie en missie

Elk mens en elk kind is anders. Dat is ook waar wij voor staan in de zorg die we bieden. We bieden de zorg en ondersteuning die nodig is en kijken daarbij naar de gehele mens en de context waarin hij of zij zich bevindt.

We vinden het heel belangrijk om de autonomie van de cliënt serieus te nemen en staan dan ook liever náást een cliënt dan erboven. We zetten in op een goede werkrelatie; een stabiele basis vanuit humor, zelfreflectie en relativeringsvermogen. Openheid en eerlijkheid vinden we ontzettend belangrijk. Op die manier kunnen wij zo effectief mogelijk ondersteunen.

We vinden het belangrijk dat je je bij ons op je gemak voelt. Daarom nemen we ook tijd om elkaar goed te leren kennen en vinden we het belangrijk dat je het kan aangeven als je ergens ontevreden over bent.

Om je optimaal te kunnen ontwikkelen en je doelen en dromen te kunnen behalen is het belangrijk dat je een stevige ondergrond hebt om op te bouwen. Wij helpen je om de belangrijkste dingen op orde te krijgen zodat je van daaruit goed kan groeien.