www.vertiqaal.nl    2020
 
 

Coaching

Binnen coaching staat gelijkwaardigheid, openheid en vertrouwen voorop. Door jezelf te laten coachen krijg je meer inzicht in je situatie en kan je (als je dat wilt) dingen op een andere manier leren aanpakken. Je eigen motivatie is bij coaching erg belangrijk. Proberen verandering te weeg te brengen voor een ander is gedoemd om te mislukken.

VertIQaal biedt met name coaching voor (vermoedelijk) hoogbegaafde volwassenen en jongvolwassenen, die vastlopen in hun dagelijks leven. Coachvragen kunnen bijvoorbeeld gaan over keuzes rondom werk of opleiding, sociale contacten of vrijetijdsinvulling. Soms is één enkel gesprek al genoeg om iemand weer op weg te helpen. Een apart intakegesprek is dan niet nodig.

Bij een grotere vraag wordt in eerste instantie altijd een intakegesprek gepland. Dit intakegesprek dient om een beeld te krijgen van de situatie en een inschatting te maken van wat nodig is. Dit is altijd gratis. Tijdens het intakegesprek bespreken we de vermoedelijke lengte van een coaching traject om je weer op weg te helpen.

Tarieven:

Losse coachingsessie (1 uur)                     € 60,00

Coachingtraject 5 sessies                           € 280,00

Coachingtraject 10 sessies                        € 540,00

Bij de prijzen zijn eventuele materialen inbegrepen. De prijzen zijn inclusief BTW.